Túlzott anyaggazdálkodás

A ZHONG HAI SHENG Technologies többféle megoldást kínál az Ön túlzott elektronikai készletére. Legyen szó elavult alkatrészekről vagy többlet elektronikai alkatrészről, több mint 20 éves tapasztalatunkkal segítünk megtalálni a megfelelő stratégiát.

Cégünk sokféle komponenssel dolgozik, beleértve az új és elavult félvezetőket, csatlakozókat, terminálokat, katonai alkatrészeket, passzív elemeket, diszkréteket, diódákat, aktív elemeket, kapcsolókat, reléket, CPU-kat, merevlemezeket, kijelzőket és még sok mást.

Az Ön igényeinek legjobb kiszolgálása érdekében három program közül választhatunk. Mindegyik megoldás személyre szabható az Ön javára:

Túl sok elektronikus készletet vásárol

A tételvásárlási megoldás jól működik azoknak a vállalatoknak, amelyek helyet szeretnének felszabadítani és pénzt visszaszerezni. A ZHONG HAI SHENG felülvizsgálja a feleslegek listáját, és 48 órán belül értesíti Önt egy ajánlattal.

Soronkénti kiárusítás

Soronkénti programunk remek lehetőség azoknak a cégeknek, akik szeretnék kéznél tartani raktárkészletüket. Világméretű adatbázisunkat használjuk készletének közvetítésére, így Ön a legmagasabb hozamot érheti el. Ha megtaláltuk a vevőket, elküldheti nekünk, a többiről mi gondoskodunk. Ez egyszerű!

Szállítási leltár

Az anyag kéznél tartása a ZHONG HAI SHENG Technologies segítségével biztosítja, hogy az anyagot itt, a klímaszabályozott raktárunkban szállítsák, megszámolják, majd ragasztják. Ennek a lehetőségnek az előnye a visszaszerzett raktárterület és potenciálisan magasabb pénzügyi megtérülés a felszámoláshoz képest. Ha cége bármilyen alkatrészt igényel, egyszerűen tudassa velünk, és mi ingyenesen visszaküldjük Önnek!

Kezelje felesleges készletét

Függetlenül attól, hogy melyik opciót választja, a ZHONG HAI SHENG Technologies szakértőinek lehetővé téve a felesleges készletek kezelését, csökkenti a raktárhelyiséget, csökkenti a vállalat pénzügyi megtérülését, és ne feledkezzünk meg a környezetbarátságról sem. Azzal, hogy nem selejtezi le felesleges elektronikus készletét, és hozzájárul az e-hulladékhoz, újrahasznosítja!

Töltse fel készletlistáját

Copyright © 2024 ZHONG HAI SHENG TECHNOLOGY LIMITED All Rights Reserved.

Adatvédelmi nyilatkozat | Használati feltételek | Minőségi garancia

Top