Vállalati profil

A ZHONG HAI SHENG TECHNOLOGY LIMITED a gyártási ellátási lánc kezelését és szolgáltatását kínálja. Elkötelezettek vagyunk a One Stop BOM Supply mellett 2000-től Shenzhenben, beleértve az olyan elektronikus alkatrészeket, mint az integrált áramkör, csatlakozó, relé, kondenzátor, ellenállás, modul, érzékelő, kristályoszcillátor, dióda, emlékek, induktor stb. A központ Shenzhenben van, és fiókjai is vannak. Hongkongban, Guangzhouban.

Tapasztalt és magas színvonalú értékesítési csapat, beszerzési csapat és minőségellenőrző csapat folyamatosan elismerést kap ügyfeleinktől. Az elmúlt évek során üzleti tartományunk a belföldiről a világ több mint 30 országára bővült. A helyi és globális azonnali erőforrások integrálására összpontosítunk, valamint független és stabil értékesítési csatornákat építünk ki. A megrendelésre egy professzionális és felelős minőségellenőrző csapat jött létre, beleértve a vizuális ellenőrzést, a jelölés tesztelését, az elektromos tesztelést és a röntgenvizsgálatot. Ez önbizalmat ad, hogy kiváló minőségű termékeket kínáljunk

A gazdag terméklánc lehetővé teszi, hogy ügyfeleinket különféle területeken szolgáljuk ki, többek között: katonai, autóipari, orvosi, fogyasztói elektronikai, ipari vezérlés, tárgyak internete, új energia és kommunikáció stb. és a készletek újrahasznosítása.

Mint egy régi kínai mondás: 精诚所至,金石为开 (Az őszinteség a siker kulcsa) A ZHONG HAI SHENG TECHNOLOGY célja, hogy valódi partner legyen ügyfeleink segítésében.

Csapatunk

vezérigazgató

MR. HAI CHENG GUO

2003-ban Guo úr először érintette meg az IC elektronikai alkatrészeket. Az első 7 évben mindenféle elektronikai alkatrészt tanult, 2010-ig a ZHONG HAI SHENG TECHNOLOGY Shenzhenben épült, a helyi gyárak kiszolgálására, helyi üzletre szakosodott. A globalizáció és az internet fejlődésével észrevette, hogy a globális piacon óriási lehetőségek rejlenek, ezért a ZHONG HAI SHENG TECHNOLOGY 2013-ban kiterjesztette a globális piacra.

Külföldi értékesítési vezető

Mr. Jess

Jess 2014-től értékesítési területen dolgozott. 2014-2017 között egy bankban dolgozott értékesítőként, de nem volt megelégedve az unalmas banki munkával. 2017 után csatlakozott a ZHONG HAI SHENG TECHNOLOGY-hoz, mint külföldi értékesítés. Az elmúlt években a pozitív és lelkes munkavégzés megerősítette az ügyfelek és a kollégák körében. 2021-től a külföldi értékesítési csapat vezetője lett.

Beszerzési menedzser

Mr. Danny

Danny vezető beszerző volt, bár fiatal, több mint 10 éves tapasztalattal rendelkezik az elektronikai alkatrészek globális piacán. Danny éveken át elkötelezte magát amellett, hogy független ellátási csatornákat, kapcsolatokat fejleszt ki és hoz létre a helyi, globális forgalmazókkal és gyárakkal. Annak érdekében, hogy jobb ajánlatokat és gazdag termékcsaládot tudjunk kínálni.

QC menedzser

Miss. Zhang

Zhang kisasszony a Tesztlaboratóriumban dolgozott a ZHONG HAI SHENG TECHNOLOGY előtt. Mélyen megértette a vizuális ellenőrzést, a jelölési tesztelést, a röntgenvizsgálatot, az elektromos tesztelést és a röntgenvizsgálatot. A professzionalizmus és a felelősségvállalás késztette arra, hogy 2019-ben tesztelési vezetőnk legyen. Most egy csapatot vezet termékeink minőségének biztosításáért egy komplex folyamat során. és változékony piac.

Pénzügyi vezető

Miss Aeilmmee

Miss Aeilmmee 5 évig dolgozott egy bankban. Most pedig a különböző pénzügyi menedzsment és számvitel szakon tanul.

Copyright © 2024 ZHONG HAI SHENG TECHNOLOGY LIMITED All Rights Reserved.

Adatvédelmi nyilatkozat | Használati feltételek | Minőségi garancia

Top