Vállalati profil

A ZHONG HAI SHENG TECHNOLOGY LIMITED a gyártási ellátási lánc kezelését és szolgáltatását kínálja. Elkötelezettek vagyunk a One Stop BOM Supply mellett 2000-től Shenzhenben, beleértve az elektronikus alkatrészeket, például integrált áramkört, csatlakozót, relét, kondenzátort, ellenállást, modult, érzékelőt, kristályoszcillátort, diódát, memóriákat, induktort stb. A központ Shenzhenben található, és fiókjai is vannak. Hongkongban, Guangzhouban.

Tapasztalt és magas színvonalú értékesítési csapat, beszerzési csapat és minőségellenőrző csapat folyamatosan kap elismerést ügyfeleinktől. Az elmúlt évek során üzleti területünk a belföldiről a világ több mint 30 országára bővült. A helyi és globális azonnali erőforrások integrálására összpontosítunk, valamint független és stabil értékesítési csatornákat építünk ki. A megrendelésre egy professzionális és felelős minőségellenőrző csapat jött létre, beleértve a vizuális ellenőrzést, a jelölés tesztelését, az elektromos tesztelést és a röntgenvizsgálatot. Ez önbizalmat ad, hogy kiváló minőségű termékeket kínáljunk

A gazdag terméklánc lehetővé teszi, hogy ügyfeleinket különféle területeken szolgáljuk ki, beleértve: katonai, autóipari, orvosi, fogyasztói elektronikai, ipari vezérlés, tárgyak internete, új energia és kommunikáció stb. Gyors logisztikai szállítást, alternatív alkatrész javaslatokat, költségkontrollt és a készletek újrahasznosítása.

Mint egy régi kínai mondás: 精诚所至,金石为开 (Az őszinteség a siker kulcsa) A ZHONG HAI SHENG TECHNOLOGY célja, hogy valódi partner legyen ügyfeleink segítésében.

Csapatunk

vezérigazgató

MR. HAI CHENG GUO

2003-ban Guo úr először érintette meg az IC elektronikai alkatrészeket. Az első 7 évben mindenféle elektronikai alkatrészt tanult, 2010-ig a ZHONG HAI SHENG TECHNOLOGY Shenzhenben épült, a helyi gyárak kiszolgálására, helyi üzletre szakosodott. A globalizáció és az internet fejlődésével észrevette, hogy óriási lehetőségek rejlenek a globális piacon, ezért a ZHONG HAI SHENG TECHNOLOGY 2013-ban a globális piacra is kiterjesztette.

Külföldi értékesítési vezető

Mr. Jess

Jess 2014-től értékesítési területen dolgozott. 2014-2017 között egy bankban dolgozott értékesítőként, de nem volt megelégedve az unalmas banki munkával. 2017 után csatlakozott a ZHONG HAI SHENG TECHNOLOGY-hoz, mint külföldi értékesítés. Az elmúlt években a pozitív és lelkes munkavégzés megerősítette az ügyfelek és a kollégák körében. 2021-től a külföldi értékesítési csapat vezetője lett.

Beszerzési menedzser

Mr. Danny

Danny vezető beszerző volt, bár fiatal, több mint 10 éves tapasztalattal rendelkezik az elektronikai alkatrészek globális piacán. Danny éveken át elkötelezte magát amellett, hogy független ellátási csatornákat, kapcsolatokat fejleszt ki és hoz létre a helyi, globális forgalmazókkal és gyárakkal. Annak érdekében, hogy jobb ajánlatokat és gazdag termékcsaládot tudjunk kínálni.

QC menedzser

Miss. Zhang

Zhang kisasszony a Tesztlaboratóriumban dolgozott a ZHONG HAI SHENG TECHNOLOGY előtt. Mély ismeretekkel rendelkezett a vizuális ellenőrzésről, a jelölési tesztelésről, a röntgenvizsgálatról, az elektromos tesztelésről és a röntgenvizsgálatról. A professzionalizmus és a felelősségvállalás késztette arra, hogy 2019-ben tesztelési vezetőnk legyen. Most egy csapatot vezet termékeink minőségének biztosításáért egy komplex folyamat során. és változékony piac.

Pénzügyi vezető

Miss Aeilmmee

Miss Aeilmmee 5 évig dolgozott egy bankban. Most pedig a különböző pénzügyi menedzsment és számvitel szakon tanul.

Copyright © 2023 ZHONG HAI SHENG TECHNOLOGY LIMITED All Rights Reserved.

Adatvédelmi nyilatkozat | Használati feltételek | Minőségi garancia

Top