használati feltételek

támogatások és tartalékok

közlekedési mód

A zhong hai sheng különféle szállítási módokat kínál: segítünk a csomagok szövetségi futárral, dhl-vel, ups-szal, tnt-vel, ems-el vagy bármilyen más módon történő kiszállításában. összes. kiválaszthatja logisztikai szolgáltatását. ha van konkrét szállítási vegyes vállalat, akkor a cég. egyúttal az a szállítási mód, amelyre a vevő kérését fogadja.
 

szállítási költség:

  • A szállítási költség a csomag méretétől, súlyától és rendeltetési helyétől függ. hosszú távú üzleti kapcsolatban állunk a szövetségi futárral és a dhl-vel. mindent megteszünk, hogy a legolcsóbb futár árat adjuk. a csomagolás biztonsága érdekében a nagy csomagokra is biztosítunk.
  • a 10 000 USD feletti elfogadott rendeléseket díjmentesen szállítjuk világszerte a dhl/fedexen keresztül. ha a teljes összeg kevesebb, mint 10 millió dollár, akkor a dhl/fax 60-10.100 dollárba kerül a súlytól/mérettől függően. növeli a viteldíjat.
  • a fuvarozók általában online fiókokat biztosítanak a rakomány kezeléséhez, még fejlettebb funkciókkal is.
  • betartunk minden exportpolitikát és szabályt. egyes termékekre az itar korlátozások vonatkozhatnak, és az exportkorlátozások korábbi szállítási dátumot eredményezhetnek.

szállítási idő és rendeltetési hely

az árut az összes rakomány raktárunkba érkezésétől számított 1-2 napon belül szállítjuk.

  • munkanapjaink hétfőtől péntekig tartanak, nem számítva a szombatokat, vasárnapokat és ünnepnapokat.
  • a szállítási idő a szállítási módtól és a rendeltetési helytől függ. az illetékek, adók és egyéb költségek a címzettet terhelik. mivel költségünk csak a csomag kiszállításának költségét tartalmazza, kérjük, forduljon a vámhivatalhoz a lehetséges költség becsléséhez.
 

ez a szállítási menetrend a raktárunkból az Ön úti céljáig. kérem, hivatkozzon az Ön oldalára.

  Ázsia Észak Amerika Európa Közel-Kelet Dél Amerika Afrika
dhl 2-4 nap 3-4 nap 3-5 nap 3-6 nap 3-5 nap 4-6 nap
fedex ip 2-4 nap 3-4 nap 4-5 nap 3-6 nap 4-6 nap 4-6 nap
 

a szállítási és szállítási határidők munkanapokban számítanak hétfőtől péntekig. nagyobb ünnepek, például karácsony esetén, kérjük, biztosítson extra szállítási időt. ezekben a különleges esetekben emlékeztetünk az esetleges késésekre. a politika miatt nem szállítható országok: Afganisztán, Közép-afrikai Köztársaság, Elefántcsontpart, Kongói Demokratikus Köztársaság, Koreai Demokratikus Népköztársaság, Eritreai Köztársaság, Libanoni Köztársaság, Libéria, Szomáliai Demokratikus Köztársaság, Szudáni Köztársaság. kérjük, forduljon az [email protected] címhez a szállítási részletekért.

Copyright © 2024 ZHONG HAI SHENG TECHNOLOGY LIMITED All Rights Reserved.

Adatvédelmi nyilatkozat | Használati feltételek | Minőségi garancia

Top