Supply Chain Management

Az elmúlt 20 évben egy világméretű beszállítói láncot hoztunk létre, amely a szolgáltatások teljes skáláját nyújtja, mint például az elosztás, a hiánytámogatás és a készletkezelés. Több millió elektronikai alkatrész készletinformációt tudunk kezelni.

Világméretű ellátási lánc

A legversenyképesebb részként több mint 20 éve a kiforrott ellátási lánc rendszerének felépítésére összpontosítunk. A szigorú megválasztás, a minőség-ellenőrzés és a folyamatos együttműködés 3 fontos pont annak érdekében, hogy ellátási láncunkat egészséges és fenntartható fejlődéssel tegyük. És minden ponton teljes feldolgozási folyamatunk van. A legtöbb csatornánk helyi és világszerte működő gyárak, hivatalos ügynökök és minden piac a világ minden tájáról.

Elektronikus alkatrészek teljes választéka

Kezdetben még csak az Integrated Circuit Chip szakon végeztünk. A cég fejlődése során a vásárlói igények kielégítése és a jobb kiszolgálás érdekében. Termékpalettánkat kiterjesztettük a CPLD-re vagy FPGA-ra, MCU-ra, DSP-re és memóriára vagy Flash-re, számos főbb termékterületet lefedve, mint például: fogyasztói termékek, gépjármű-elektronika, orvosi berendezések, kommunikáció, repülőgép- és hadiipar stb.

Különféle márkák

Professzionális független forgalmazóként mélyebb megértéssel rendelkezünk az egyes márkák termékválasztékában, és pontos, eredeti gyári szállítási információkat biztosítunk. Különféle márkákat kínálunk: Texas Instruments, STMicroelectronics, XILINX, Microchip, ALTERAE, ADI, Maxim, Onsemi, RENESAS, JAE, JST, MOLEX, AVAGO, YOGA, LATTICE, MICRON és így tovább.

Elavult, EOL alkatrészellátás

A globális ellátási láncnak köszönhetően mindig arra törekszünk, hogy segítsünk ügyfeleinknek abban, hogy gyorsan és pontosan megtalálják az elavult, élettartamuk végén lévő, nehezen beszerezhető alkatrészeket. Ezek az alkatrészek legtöbbje régi egyenáramú, a minőség-ellenőrzés kulcsfontosságú. Beállítjuk az ellenőrzési feldolgozást is: digitális mikroszkóp vizuális teszteléshez, eredeti csomagolás és címke ellenőrzése, működési teszt, röntgenvizsgálat stb.

Copyright © 2024 ZHONG HAI SHENG TECHNOLOGY LIMITED All Rights Reserved.

Adatvédelmi nyilatkozat | Használati feltételek | Minőségi garancia

Top